Ik ben Claudia

Uit liefde voor de mens

Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf. Je wilt jezelf lekker in de watten leggen. Zomaar, omdat het kan of omdat je gespannen bent. Misschien heb je teveel op je schouders genomen, letterlijk of figuurlijk. Je hebt ergens pijn in je lichaam en daar wil je vanaf. Je bent aan het ontgiften en kan daar wel wat hulp bij gebruiken. Maar eigenlijk heb je geen andere reden nodig dan: "Ik wil ontspannen, ik wil aandacht en tijd voor mezelf."

 

Ik word er blij van als mensen zich goed voelen. Het maakt mij gelukkig als ik kan helpen om jou te laten ontspannen. Bij mij krijg je de aandacht en tijd die je verdient.

 

Al vroeg in mijn leven ontdekte ik dat ik het masseren van vrienden en collega's leuk vond. Later ging ik cursussen en workshops volgen. Ik masseer al meer dan twintig jaar met veel plezier. Daarnaast blijf ik kennis opdoen over de verschillende massage technieken. Met maar een doel voor ogen. Jou te helpen ontspannen en van de pijn af te komen. 

 

Enthousiast geworden? Gebruik de 'contact' knop voor een afspraak.